Home

Petr Hampl knihy

Petr Hampl Knihy Dobrovsk

Kniha Kniha nezávislého sociologa Petra Hampla Prolomení hradeb představuje milník v chápání příčin migrační krize a celkových kulturních, sociálních a ekonomických problémů, kterými Západní civilizace prochází Vynikající kniha Petra Hampla prolamující Západní propagandu, která má zastřít úpadek a možný zánik naší civilizace kvůli islámu

Petr Hampl Databáze kni

  1. Hampl to dělá výborně a jeho knihu řadím mezi přelomová díla, která mají změnit svět (k lepšímu). Doufám, že si knihu přečte dostatečné množství čtenářů, kterým není svět lhostejný a kteří mají oči a svou mysl otevřené. 90
  2. Pan Petr Hampl nezklamal a já tuto knihu vřele doporučuji k přečtení a k šíření. Myslím, že si mnoho lidí s překvapením uvědomí souvislosti problémů a jejich vznik, možnosti řešení a zcela jistě velmi zpozorní
  3. Autor Prolomení hradeb, Cesty z nevolnictví a dalších knih. Výkonný ředitel České společnosti pro civilizační studia , spoluzakladatel Sdružení přátel bílého heterosexuálního muže a účastník mnoha dalších nekorektních aktivit
  4. Kniha nezávislého sociologa Petra Hampla Prolomení hradeb představuje milník v chápání příčin migrační krize a celkových kulturních, sociálních a ekonomických problémů, kterými Západní civilizace prochází. To není jen názor autorových přátel, ale i řady intelektuálních kapacit
  5. Hledáte knihu O mravencích a lidech od Petr Hampl? Rychlá a výhodná doprava od 29 Kč Skvělý výběr knih, deskových her a dárků. Jsme vaše knihkupectví s tradicí. O mravencích a lidech - Petr Hampl | Knihy Dobrovsk

Autor: Petr Hampl Kontroverzní kniha známého příznivce protiislámského hnutí sociologa Petra Hampla o nebezpečí plynoucí z imigrační vlny, islamizace, chování současných politků a v neposlední řadě i z nás samotných schovávájících hlavu do písku Prolomení hradeb - Proč západní civilizace podléhá islámu a jaká je naděje na její záchranu. Petr Hampl. Externí sklad. Více » Petr Hampl: Prolomení Hradeb. 2. vydání. Předmluva Jan Keller. Nakladatelství Naštvané matky. Olomouc 2018. 312 stran. ISBN 978-80-906573-1-1 Ukázky z knihy >> Prolomení hradeb. Kniha cenzorovaná samotným rektorem UK na udání student Dům knihy.cz > Autoři > Petr HAMPL. Akce Atlasy architektury Akce Dětské knihy se slevou. Petr HAMPL. Nabídka knih autora HAMPL Petr. Cesta z nevolnictví.

Knihy od autora Petr Hampl. Zobrazeno 1 - 5 z 5 výsledk Petr Hampl | Pavel Mervart, 2018. Skladem u dodavatele - Odesíláme za 7-10 dnů . Jazyk: Čeština. Vazba: Brožovan. Autor: Petr Hampl Jak získat další generaci pro obranu evroé civilizace Titul je na partnerském skladu >50ks - doručujeme za 4 pracovní dn Sociolog Petr Hampl (*1969) známý už díly Moc krásy (2017), ale především Prolomení hradeb (2018) navázal na vlastní vize v nedávné knize třiceti úvah Poctivost a kreativita. V ekonomickém a sociální pouti do nikam dnešního Západu bohužel úspěšně detekuje až virově zničující míru byrokratizace

08.02.2021 9:05. Sociolog Petr Hampl před třemi lety dopsal knihu Prolomení hradeb, kde vyložil svůj pohled na migrační krizi a prohlásil, že Západ v podstatě kapituloval. Teď si postěžoval, že ač jde o knihu úspěšnou, stále se musí vyrovnávat s útoky cenzorů. Naposledy prý např. v knihovně v Táboře. Foto: Zuzana Koulová 13:28 Petr Hampl: Jak je důležité ověřovat informace. Denní glosy Petra Hampla. 10:44 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy - díl 203 Lugit Bohemia; 9:35 Miroslav Macek: Jsou tu konkrétní lidé, kteří by měli nést odpovědnost; 7:37 Zbyněk Fiala: Peklo na zemi

Kniha 2020, Kniha naučná literatura. Autor. Petr Hampl. opravit: Žánr. naučná. opravit: Nakladatelství. Naštvané matky. opravit: Počet stran. 309. opravit: Rok vydání. 2020. opravi Petr Hampl (* 22. ledna 1969 Praha) je český podnikatel a sociolog, známý mimo jiné jako protiislámský a protiimigrační aktivista, autor knih Poctivost a kreativita a Prolomení hradeb.Je tajemníkem České společnosti pro civilizační studia a místopředsedou Sdružení přátel bílého heterosexuálního muže, které spoluzakládal Petr Hampl - Křest knihy Cesta z nevolnictví - Watch video online at high speed or download Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019 Searc

Hledáte Cesta z nevolnictví - Jak získat další generaci pro obranu evroé civilizace - Petr Hampl? Na Sleviště.cz Cesta z nevolnictví - Jak získat další generaci pro obranu evroé civilizace - Petr Hampl od 159 Kč. Porovnejte si ceny z mnoha obchodů v ČR Zde se nacházíte: Heureka.cz » Filmy, knihy, hry » Knihy » Poctivost a kreativita - Petr Hampl. Galerie (2) Galerie (2) Poctivost a kreativita - Petr Hampl. 93% Hodnocení produktu: 93%. 18 11 recenzí Přidat do oblíbených. Přidat do porovnání. Hlídat cenu. Dosud se mi dostalo do rukou jen málo textů, od nichž jsem se nedokázal odtrhnout. Kniha Mojmíra Hampla o Češích je přesně taková. Vtipná, trefná, místy nekompromisní, ale upřímná, psaná s noblesou i nadhledem, avšak nikoli školometská. Petr Musi Prolomení hradeb. Petr Hampl. Kniha nezávislého sociologa Petra Hampla Prolomení hradeb představuje milník v chápání příčin migrační krize a celkových kulturních, sociálních a ekonomických problémů, kterými Západní civilizace prochází

Petr Hampl 9. 7. 2021 První zprávy - rozhovor. Counter-currents je nakladatelství a také jeden z těch webů, které nemůžete sdílet na běžných sociálních sítích, odkazy jsou automaticky blokovány. Nicméně je to web, kde najdete řadu poměrně hlubokých filosofických úvah o perspektivách civilizace Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na Rozumím nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech Všechny oblíbené knížky od Petr Hampl máme skladem! Dnes objednáte, zítra vyzvednete a můžete začít číst. Prohlédněte si aktuální nabídk

Nová kniha. Cesta z nevolnictví - Petr Hampl. Druhý díl sociologického bestselleru Prolomení hradeb je určen především rodičům, kteří se bojí o budoucnost svých dětí a zároveň se smutkem zjišťují, že slova jako detail knihy. TIP: Jakmile váš oblíbený autor vydá novou knihu, upozorníme vás Záměry ve společnosti mohou být realizovány v zásadě dvěma způsoby. Buď existuje nějaký jednoznačně definovaný mocenský orgán, ten vydává rozkazy Článek Konspirace proti konspiraci se nejdříve objevil na PhDr. Petr Hampl, Ph.D. Petr Hampl. kniha Ačkoliv se myrmekologie - nauka o mravencích - ustavila až v 19. století, objevují se mravenci v textech významných přírodovědců a filosofů už od.. Knihy, Elektronická prodejna Petra Hampla. Přihlášení k vašemu účtu. Nemůžete vyplnit toto pole. Přihlásit se. Nová registrace Zapomenuté heslo. Pokračovat do košíku. Zákaznická podpora: kniha@petrhampl.com. Petr Hampl: Prolomení hradeb . Vyprodáno 165 Kč.

Vyberte si z knih od autora Petr Hampl na Martinus.cz. Čtenářské recenze Poštovné nad 999 Kč zdarma Slevy na bestsellery 25 koupit knihy Petr Hampl. Nahlásit chybu; Nahrávám... Přidat knihu Knihy (1) O mravencích a lidech 2018. Přidat do mých knih . Právě čtu; Přečteno; Knihotéka; Doporučuji; Chystám se číst; Chci si koupit Petr Hampl v internetovém knihkupectví Megaknihy.cz. Nejnižší ceny 450 výdejních míst 99% spokojených zákazníků. Hledat Pokud chcete pracovat se seznamem oblíbených knih, přihlaste se , nebo si vytvořte úče

Kniha je napsaná pro čtenáře, kterým není lhostejná současná situace v naší zemi a v Evropě. Je volným pokračováním předešlé knihy Prolomení hradeb, na kterou se autor v určitých pasážích odkazuje. Pan Petr Hampl nezklamal a já tuto knihu vřele doporučuji k přečtení a k šíření. Myslím, že si mnoho lidí. Proč se západní civilizace hroutí. 13. 7. 2021. 13. 7. 2021. Petr Hampl. Counter-currents je nakladatelství a také jeden z těch webů, které nemůžete sdílet na běžných sociálních sítích, odkazy jsou automaticky blokovány Prohlédněte si v nabídce knihkupectví Kosmas.cz knihy, jejichž autorem je Petr Hampl kniha od: Petr Hampl. Hampl to dělá výborně a jeho knihu řadím mezi přelomová díla, která mají změnit svět (k lepšímu). Doufám, že si knihu přečte dostatečné množství čtenářů, kterým není svět lhostejný a kteří mají oči a svou mysl otevřené. 90%. 1 2 3

Knihy - Elektronická prodejna Petra Hampl

Hledáte knihu O mravencích a lidech od Petr Hampl? Rychlá a výhodná doprava od 29 Kč Skvělý výběr knih, deskových her a dárků. Jsme vaše knihkupectví s tradicí Sociolog Petr Hampl si ve svém díle Prolomení hradeb bere na paškál převážně současnou situaci v Evropě. Hovoří o nebezpečí přílivu imigrantů z islámských zemích, o tom, jak je škodlivé otevírat jim dveře, nechávat je u nás žít a praktikovat jejich náboženství Kniha je jako nová. Tyto internetové stránky pro správnou funkčnost webu používají tzv. soubory cookies. Pro případné další informace klikněte zde

Téma/žánr: sociální konflikty - západní civilizace - krize (společnost) - generační rozdíly - globalizace - kritika společnosti - národní stát, Počet stran: 308, Cena: 193 Kč, Rok vydání: 2020, Nakladatelství: Naštvané matk 13:28 Petr Hampl: Jak je důležité ověřovat informace. Denní glosy Petra Hampla. 10:44 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy - díl 203 Lugit Bohemia; 9:35 Miroslav Macek: Jsou tu konkrétní lidé, kteří by měli nést odpovědnost; 7:37 Zbyněk Fiala: Peklo na zemi

Knihy od Petr Hampl Kupte na Martinus

Hampl Petr: Prolomení hradeb - Proč západní civilizace podléhá islámu a jaká je naděje na její záchr Kniha nezávislého sociologa Petra Hampla Prolomení hradeb představuje milník v chápání příčin migrační krize a celkových kulturních, sociálních a ekonomických problémů, kterými Západní civilizace prochází Vyberte si z knih autora Petr Hampl. Nakupte v našem knižním e-shopu kdykoliv a kdekoliv. Svou objednávku si můžete vyzvednout v jedné z desítek kamenných prodeje.. Čtečka nebo tištěná kniha? Jak vybrat čtečku; Nejprodávanější čtečky eknih; Čtečka Kindle 5; Testy čteček; Historie knihy. Vznik knihy; Zajímavosti; Citáty o knihách; O čtení. Dyslexie; Knihy vs. eknihy; 10 důvodů proč více číst; Maximální užitek ze čtení knihy; Doporučená četba 1. stupeň; Doporučená. Knihy - Petr hampl bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii Recenze knihy: Petr Hampl - Prolomení hradeb. Proč západní civilizace podléhá islámu a jaká je naděje na její záchranu. Možná se vám někdy stalo, že jste se seznamovali s nějakou problematikou a stále vám unikalo to hlavní, ta pointa, to pochopení celé šíře (nebo hloubky) problematiky. Člověk má pocit, že to.

Petr Hampl KOSMAS.cz - vaše internetové knihkupectv

Prolomení hradeb - Petr Hampl máme v našem e-shopu v kategorii Odborná literatura za 179 Kč.Veškeré knihy si můžete zakoupit online v e-shopu KnihyDobrovsky, kde naleznete spoustu dalších knižních titulů Kdyby Petr Hampl nerozšiřoval nenávist ve svých knihách a neposkytoval tím vybájené konstrukty, o které by si demokrat neopřel ani kolo, nemusel by se nyní rozčilovat nad tím, že kraji, městy a státem vlastněné, nebo spoluvlastněné objekty odmítají propagaci knih vystupujících proti nejrůznějším minoritám Všetky informácie o produkte Kniha Prolomení hradeb - Petr Hampl, porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie Prolomení hradeb - Petr Hampl Petr Hampl | Naštvané matky z. s. (január, 2018) Kniha nezávislého sociologa Petra Hampla Prolomení hradeb představuje milník v chápání příčin migrační krize a celkových kulturních, sociálních a ekonomických problémů, kterými Západní civilizace prochází Křesťanské knihkupectví. 0 položek - 0 Kč. Váš nákupní košík je prázdný! Kategorie. AKCE. Novinky. Bible. Nový zákon (21) Ekumenická (13

petr_hampl_k–est_knihy – Obnova památníku Tomáše Bati

PhDr. Petr Hampl Ph.D. PhDr. Petr Hampl Ph.D. (22. ledna 1969 Praha), český sociolog, spisovatel, politik aktivista, autor knihy Prolomení hradeb, Poctivost a kreativita. více. Dříve to byli studenti, dnes se může stát hybnou silou v Česku pravděpodobně silná skupina důchodců (více jak 20 % obyvatel, nemají co ztratit). největší nebezpečí pro Evropu je islá Vyhledávejte staré knihy v nabídkách českých antikvariátů. Křička, Petr / Kvasnička a Hampl . popis: Velmi dobrý stav nahlásit chybné informace Shiori Antikvariát (Viničné Šumice) Doprava: od 70 Kč 80 Kč Do obchodu.

Domů / Knihy / Prolomení hradeb - Petr Hampl. Kniha nezávislého sociologa Petra Hampla Prolomení hradeb představuje milník v chápání příčin migrační krize a celkových kulturních, sociálních a ekonomických problémů, kterými Západní civilizace prochází. To není jen názor autorových přátel, ale i řady. Přenos z křestu knihy Petra Hampla - Cesta z nevolnictví. Jedná se o druhý díl sociologického bestselleru Prolomení hradeb. Je určen všem, kteří bojují o budoucnost svých dětí a zároveň se smutkem zjišťují, že slova jako vlast, národ nebo svoboda pro ně Nohavica opět podpoří dezinformační scénu, tentokrát na křtu knihy. Před 1 rokem. Sociolog Petr Hampl, který je aktuálně známý spíše šířením xenofobie a spojením s dezinformační scénou, napsal novou knihu nazvanou Kapitoly z buranské sociologie a volné úvahy Štítek: Petr Hampl. 8. 8. 2018 Prolomení hradeb: recenze jedné kontroverzní knihy, část 2. První část recenze zde. Tato situace by sama o sobě byla podle autora dlouhodobě neudržitelná, západní společnost má v sobě obranné mechanismy, chránící ji před sebezničením. A nová aristokracie podle něj vykazuje známky.

Kniha, paperback: Formát, hmotnost: Petr Hampl se o to pokouší a své články z posledních tří let, které reagují na dění ve společnosti, doplňuje o dodatečné komentáře, které je uvádí do souvislosti s odpovídajícími poznatky sociálních věd. Jeho ambicí je, aby čtenář dokázal jednotlivé události vidět v. Petr Hampl: O mravencích a lidech: Sociomorfní projekce v dějinách myrmekologie. Pavel Mervart, Praha, 2018, 348 s. Každá doba si při výkladu živé přírody vybere ze široké samoobsluhy jevů, ty, jež potvrzují základní principy jejího fungování. Tento jev biologové nazývají sociomorfní modelování a dlouhodobě. Seznam děl umělce Hampl Petr. (1943) grafik a malíř, AVU abs.1967, (prof. Tittelbach, prof. Čepelák), člen Asociace grafiků a Asociace restaurátorů. Grafická tvorba: volný cyklus od stvoření světa k vyhnání z ráje, cyklus Koupání, tvorba 100 exlibris. Výstavy Gal. Mánes, Poděbrady Kniha Petra Hampla Cesta z nevolnictví je pokračováním a prohloubením analýzy, které se věnoval v práci Prolomení hradeb. Autor popisuje situaci, kdy vítězové v podobě globalizované mocenské elity vytvářejí celosvětově vysoce byrokratizované prostředí, zatímco poraženým, tedy většinovým populacím v zemích našeho civilizačního okruhu hrozí, že budou.

Petr Hampl. Podnikatel (expert na prodejní metodiky a marketing složitějších technologií), vlastník malé firmy a spoluvlastník další. Vzděláním a myšlením sociolog (přednáší na Vysoké škole ekonomie a managementu). Zajímají ho především otázky třídní struktury a třídních konfliktů v moderních společnostech Ačkoliv se myrmekologie - nauka o mravencích - ustavila až v 19. století, objevují se mravenci v textech významných přírodovědců a filosofů už od antiky Jednotlivé listy -- 100Kč Možno si na příští rok objednat cena-100 kusů 10000K Hampl Petr - Prolomení hradeb; Hampl Petr - Prolomení hradeb. kliknutím zvětšíte. ks. Cena : Hledej. Kategorie. Novinky. Akce / slevy / výprodej (knihy za pár korun) Antika. Avantgarda. Beletrie česká a slovenská.

Petr Hampl - MegaKnihy

Petr Hampl: Jak ožebračit chudé Lidové noviny, 23.03.2013 publikováno: 03.04.2013, čteno: 8451× Charles Murray dokázal, že přebujelé sociální programy vzaly rodinám z nižších tříd šanci vést šťastný živo Hampl na sedmém místě. Vítězí kniha Bolí vás záda protože vás bolí záda od Koláře, následované Vypláchlou Vaginou od Slimákové, Opuštěný Tabery, brožurka, že se máme poučit od vlků, brožurka, že se máme poučit od koček, Mlhavé vzpomínky Radkina Honzáka a pak konečně Petr Hampl

O doktorce Horákové a doktoru Husákovi - PhDr

Prolomení hradeb - Petr Hampl Databáze kni

Petr Hampl: Proč dochází ke zhroucení západní civilizace? << OTÁZKA TÝDNE >> Counter-currents je nakladatelství a také jeden z těch webů, které nemůžete sdílet na běžných sociálních sítích, odkazy jsou automaticky blokovány.Nicméně je to web, kde najdete řadu poměrně hlubokých filosofických úvah o perspektivách civilizace V nedávné době byla stažena z prodeje univerzitního knihkupectví Karolinum kniha Petra Hampla Prolomení hradeb. Stalo se tak na popud rektora profesora Tomáše Zimy. Petr Hampl nyní rektora oslovuje veřejným dopisem a žádá ho o stanovisko k tomuto cenzurnímu zásahu

On this site you can order or book the paintings of Petr Hampl from our gallery of your choice. All the paintings are artist hand-signed originals.The price of a specific work of art we will gladly provide you on request on telephone number +420 777 237 173, respectively through your e-mail request sent to info@artmanagement.cz Petr Hampl. POLITIKA: Jednoznačný obraz. 5.8.2021 Do recenze knihy Mariana Kechlibara Krvavé levandule jsem se chtěl pustit hned, jak vyšla. Různí Šafrové a Fendrychové pokřikovali tak dlouho na Klause, až tím k smrti vyděsili Petra Fialu Hampl, Petr - Prolomení hradeb . 0% (0 hodnocení) Kniha nezávislého sociologa Petra Hampla Prolomení hradeb představuje milník v chápání příčin migrační krize a celkových kulturních, sociálních a ekonomických problémů, kterými Západní civilizace prochází Petr Hampl fetišizmus chlápek, co si uvědomil, že k zániku západní civilizace může reálně dojít, a to velmi rychle a který se postavil na její obranu. tatík, který se živí normální prací (expert na prodejní metodiky a marketing složitějších technologií) a občas se zabývá sociologií

Poctivost a kreativita - Petr Hampl - Megaknihy

A to je platforma, na níž dnes probíhá skutečné soupeření civilizací, a to navzdory náboženskému blouznění islámu. Ústupek Západu v nastoupené strategii kognitivní netolerance by představoval civilizační regres a porážku ve střetu civilizací. Petr Hampl: To ovšem otevírá obrovský úkol Petr Hampl, 24. 4. 1995 . Průplavová lobby získává body . Petr Hampl, 18. 4. 1995 . Úsměv za půldruhé miliardy . Petr Hampl, 13. 3. 1995 . Aféra s poslanci-pašeráky skončila do ztracena . Bez písemného svolení vydavatele je zakázáno jakékoli užití částí nebo celku díla, zejména rozmnožování a šíření. / Knihy / Populárně naučná pro dospělé / Dějiny & fakta / Literatura faktu / Hampl, Petr - Cesta z nevolnictví 0% (0 hodnocení) Jazyk: český Počet stran: 309 Rok vydání: 2020 Vazba / Podoba: Brožovaná bez přebalu lesklá Sortiment: Nakladatelství: Naštvané matky z. s Od autora Petr Křička máme 5 knih skladem Vyberte si z více než 50000 knih již od 10Kč. Doprava za 80Kč a vše ihned k odeslání

Úvod - PhDr. Petr Hampl, Ph.D

Přečtěte si nejnovější zprávy dne k tématu Petr Hampl: Kvalita práce BIS je diskutabilní. Padly důvody, proč tomu tak je, Vy, obyčejní lidé, nemáte právo na vlastní svět. Hampl prozradil klíčové poselství Prague Prid Téma petr hampl na wiki.blesk.cz. Přečtěte si veškeré aktuální informace o tématu petr hampl - nejnovější články, aktuality, fotografie, videa. Kompletní zpravodajství na wiki.blesk.c Petr Hampl je sociolog, aktivista, autor knih Poctivost a kreativita a Prolomení hradeb. Je tajemníkem České společnosti pro civilizační studia, v níž působí mimo jiné spisovatel Benjamin Kuras, sociolog Jan Keller a novinář Petr Žantovský

Knihy 📚 od autora Petr Křička | Antikvariát AvionKdyby nedošlo k odsunu sudetských Němců, byl by stejně

Prolomení hradeb - Petr Hampl KOSMAS

Petr Hampl Od založení blogu 10. 1. 2021 napsal 2 články . 16. 1. 2021 . Parler. Historie jedné sítě . 12. 1. 2021 . Proč nejásat nad zablokováním Trumpa . Reklama. Bez písemného svolení vydavatele je zakázáno jakékoli užití částí nebo celku díla, zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli způsobem. Petra Hamplová a Petr Hampl / Lineární variace / Galerie KusKovu / Praha / 9. 6. - 29. 7. 2016 Petra Hamplová a Petr Hampl: Lineární variace Vernisáž - středa 8. 6. 2016 od 19 hod. Úvodní slovo - Michal Janata, autor knihy Ustavující průběžnost čar Na vernisáži vystoupí Anna Petrukhina s baletní variací cukrov Název: Petr Hampl: Prolomení hradeb Přednášející: Petr Hampl Pořádají: Jihočeští vlastenci. Kdy: 14.3.2019 od 18:00 do 20:00 h. (první hodina přednáška PhDr. Petra Hampla, druhá hodina bude možnost diskuze + autogramiáda knih). Kde: Husův sbor, Palackého náměstí 1, 370 01 České Budějovice. Petr Hampl, nezávislý sociolog 13. srpna 2021 - 03:20 Jaké jsou hlavní rozdíly mezi zeměmi, které byly pod vlivem komunismu, jako je Česká republika a Slovinsko, a západními demokraciemi, které byly po 2. světové válce pod vlivem amerického liberalismu Petr Hampl Od založení blogu 10. 1. 2021 napsal 2 články . 12. 1. 2021 . Proč nejásat nad zablokováním Trumpa . Reklama. Petr Hampl . O čem píše Dezinformace, hoaxy a informační válka . Bez písemného svolení vydavatele je zakázáno jakékoli užití částí nebo celku díla, zejména rozmnožování a šíření.

Úvod - PhDr

O mravencích a lidech - Petr Hampl Knihy Dobrovsk

Petr Hampl a David Bohbot Od bezbranné země k pevnosti Česko? 12.9. 2019 Restaurace Venuše, Humpolecká 16, Jihlava Petr Hampl je český sociolog, známý mimo jiné jako protiislámský a protiimigrační aktivista, autor knihy Prolomení hradeb Sociolog, vlastenec, autor bestselleru Prolomení hradeb a dalších knih

Petr hampl rodina | rodinaPoctivost a kreativita / Nejlevnější knihy